WIE IS PERMISSIE


WIJ VERZORGEN OOK SAILING, TRAINING, WORKING OUT & VERGADERSESSIESMarcel van der Molen

Founder, Coach, Consultant & SailorBelangrijkste rode draad is; ‘overdracht’, ‘coaching’, ‘vernieuwing' & 'verandering’. 


Als basis gebruiken we de principes en ervaring uit de nautische wereld.


Dat heeft alles te maken met het feit dat je op het water altijd in een soort overlevings-modus zit, midden in de natuur en met heel veel vrijheid.


En vooral die vrijheid is cruciaal! Hoe ga je daar mee om, je houding, gedrag, visie en mentale/fysieke gesteldheid.   


------------------------------------------------------------

Zeilschip de Danser

Het zeewaardige klassieke zeiljacht (1978) is ontworpen door de bekende Nederlandse jachtontwerper Pieter Beeldsnijder.


Het 30 ton zware stalen schip heeft een Loa 13,95 m (48ft) , br. 4,05 m, diepgang 1,90 m. Het is een zgn. langkieler, 2 masten en 4 zeilen 'kits getuigd'.


Uitgerust met een Ford Lehmann 6-cilinder, 110 pk (80,85 kW) diesel motor in lijn. Een klassieke nautische uitvoering van een Amerikaanse vrachtwagen motor.


Verder voorzien van alle denkbare luxe, moderne apparatuur, 2 badkamers, 2 hutten (zeven slaapplaatsen) en zelfs een kleine 'zeil' bibliotheek.

------------------------------------------------------------Naast consult en coaching op gebied van management & marketing  bieden wij ook training op locatie aan. Daarvoor gebruiken we o.a. het zeilschip de Danser.  Dit doen we met een team van profes-sionele trainers en schippers. De samenstelling is op basis van behoefte (programma) en beschikbaarheid.


Actief aan de slag op de Zuiderzee, Wadden of de Noordzee! Schuimkoppen trotseren met vrienden of collega’s. Motiveringssessie of 'gewoon' een vergadering. Ook bieden wij zeiltrainingen en managementtrainingen op maat. Zeilen is ‘het' middel om te werken aan teambuilding. 


De 'Danser' is een belevenis op zich! Geschikt voor Working-out sessies, incentives, team building meetings, trainingen en relatiemanagement. Wij kunnen een programma op maat samenstellen. Deze uitzonderlijke ervaring zal structureel bijdragen aan teambuilding. Ook 'gewoon' vergaderen is op het schip 'ongewoon', daardoor bijzonder en effectief! 


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of programmavoorstel.